Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Migranha (801624) - pelemaradonamessi (122342) » 193252082: T25/J2/VII

Liga 193252082 Información oficial sobre el partido 193252082 en Hattrick

18.10.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / VII.710 (38746)

Migranha Alineación oficial del equipo 'Migranha' en el partido 2 - 1 GoitiGol S.A. Alineación oficial del equipo 'GoitiGol S.A.' en el partido
Fabian Ardelean (3') 1 - 0
Rafael Velasco Aragón (14') 2 - 0
2 - 1 Quentin Roche (76')
Migranha Alineación oficial del equipo 'Migranha' en el partido 2 - 1 GoitiGol S.A. Alineación oficial del equipo 'GoitiGol S.A.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Migranha Alineación oficial del equipo 'Migranha' en el partido 0 - 1 GoitiGol S.A. Alineación oficial del equipo 'GoitiGol S.A.' en el partido
Tiene suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Migranha

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Migranha eren letals, i Fabian Ardelean va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Migranha va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Rafael Velasco Aragón va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 49, un contraatac del Migranha no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Rafael Velasco Aragón perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

GoitiGol S.A.

Goles Goles

  • 154 Minuto 76 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Quentin Roche. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11 Emre Memnun va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gerónimo Orozco Martel va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 251 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 19, quan un error defensiu va deixar Federico Moyano completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Juan Lavín va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Juan Lavín va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 66 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Emre Memnun se sentia fresc com una rosa.