Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Emperators F.C. (1430455) - Ese cadi oe! (798324) » 193250042: T25/J10/VII

Liga 193250042 Información oficial sobre el partido 193250042 en Hattrick

13.12.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 10 / VII.673 (38709)

Deportivo de Madrid F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Madrid F.C.' en el partido 1 - 2 Shadow Vs Light Alineación oficial del equipo 'Shadow Vs Light' en el partido
0 - 1 Juan Facundo Comitini (9')
Lúcio Carvalho (61') 1 - 1
1 - 2 Sebastian Kriftel (66')
Deportivo de Madrid F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Madrid F.C.' en el partido 1 - 2 Shadow Vs Light Alineación oficial del equipo 'Shadow Vs Light' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo de Madrid F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Madrid F.C.' en el partido 2 - 0 Shadow Vs Light Alineación oficial del equipo 'Shadow Vs Light' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo de Madrid F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, Lúcio Carvalho va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Narve Michelsen de Deportivo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 33, però no va estar gaire encertat.

Shadow Vs Light

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Passats 9 minuts de partit, Shadow es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Juan Facundo Comitini es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 106 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Sebastian Kriftel va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 66, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Shadow, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Niels Bruns va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 46 (Ocasión por la derecha): Shadow quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Fredrik Nedregård va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 65, quan en Juan Facundo Comitini va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sebastian Kriftel de Shadow amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julien Cayet de Shadow la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Era el minut 25 quan després d'una dura entrada, el jugador Ludovic Ricard de Shadow s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 57 (Tirita): Al minut 57, Juan Facundo Comitini de Shadow es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.