Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D.Vizcaya (488089) - borges_boys (313036) » 193249390: T25/J1/VII

Liga 193249390 Información oficial sobre el partido 193249390 en Hattrick

11.10.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / VII.662 (38698)

Atco. Príncipe de Egipto Alineación oficial del equipo 'Atco. Príncipe de Egipto' en el partido 1 - 2 peares sport Alineación oficial del equipo 'peares sport' en el partido
Shawn Brown (33') 1 - 0
1 - 1 Jan Taraldsen (40')
1 - 2 Jan Taraldsen (72')
Atco. Príncipe de Egipto Alineación oficial del equipo 'Atco. Príncipe de Egipto' en el partido 1 - 2 peares sport Alineación oficial del equipo 'peares sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Atco. Príncipe de Egipto Alineación oficial del equipo 'Atco. Príncipe de Egipto' en el partido 5 - 2 peares sport Alineación oficial del equipo 'peares sport' en el partido
Es un cenizo 4.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,6 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atco. Príncipe de Egipto

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Príncipe, atacant per l'esquerra al minut 33, va aprofitar el magnífic llançament de Shawn Brown per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Príncipe per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Gyula Reszler va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nick von Rohr! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Esat Sako! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Constante de Príncipe es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): El jugador de Príncipe Iván Valaguer va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Esat Sako va entrar en el seu lloc.

peares sport

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Príncipe. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jan Taraldsen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del peares es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 40.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): peares agafava avantatge al minut 72 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jan Taraldsen amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Abdul Carbo va deixar a Umberto Zanoli assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Abdul Carbo de peares, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 42, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 280 Minuto 86 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 86 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos María De la Fuente.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miervaldis Bodžs.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Carlos María De la Fuente de peares per doble groga al minut 84.