Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Cojos (1334442) - real betis balompié el mejor (778576) » 193245231: T25/J11/VII

Liga 193245231 Información oficial sobre el partido 193245231 en Hattrick

20.12.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 11 / VII.587 (38623)

Permui F.C. Alineación oficial del equipo 'Permui F.C.' en el partido 3 - 1 Los_furia Alineación oficial del equipo 'Los_furia' en el partido
Rafael Vázquez (16') 1 - 0
1 - 1 Antonio Garófalo (21')
Ljubi?a Le?nik (40') 2 - 1
Josep Maria Jalón (68') 3 - 1
Permui F.C. Alineación oficial del equipo 'Permui F.C.' en el partido 3 - 1 Los_furia Alineación oficial del equipo 'Los_furia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Permui F.C. Alineación oficial del equipo 'Permui F.C.' en el partido 0 - 1 Los_furia Alineación oficial del equipo 'Los_furia' en el partido
Tiene bastante suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Permui F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Rafael Vázquez de Permui va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ljubiša Lešnik de Permui va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Permui van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Josep Maria Jalón va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kateb Jaber de Permui va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Kateb Jaber va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Los_furia

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Antonio Garófalo per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Los_furia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ángel Andrés Expósito, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Los_furia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 32, quan Ángel Andrés Expósito va quedar-se sol davant el porter Izcautzin Benavides, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Permui. La jugada d'estratègia del Los_furia per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Armando Krienbühl va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 Ville Savela va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Izcautzin Benavides va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.