Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ath. Portocamba (1422109) - Los ofensivos (800847) » 193243896: T25/J14/VII

Liga 193243896 Información oficial sobre el partido 193243896 en Hattrick

10.01.2009 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 14 / VII.563 (38599)

Ath. Portocamba Alineación oficial del equipo 'Ath. Portocamba' en el partido 2 - 3 Los ofensivos Alineación oficial del equipo 'Los ofensivos' en el partido
Gerulf Elmecker (9') 1 - 0
1 - 1 Pekka Jalava (26')
? (He) ?? (Haian) (52') 2 - 1
2 - 2 Anatol Maxim (79')
2 - 3 Anatol Maxim (86')
Ath. Portocamba Alineación oficial del equipo 'Ath. Portocamba' en el partido 2 - 3 Los ofensivos Alineación oficial del equipo 'Los ofensivos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ath. Portocamba Alineación oficial del equipo 'Ath. Portocamba' en el partido 2 - 1 Los ofensivos Alineación oficial del equipo 'Los ofensivos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,4 % 7,6 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ath. Portocamba

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gerulf Elmecker, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Portocamba se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Alejandro Gurruchategui el va rematar 何 (He) 海安 (Haian) amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Alejandro Gurruchategui va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Després de 90 minuts, Artur Otrzopek va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerulf Elmecker.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leonard Torochkov de Portocamba es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.

Los ofensivos

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Als 26 minuts de partit, Pekka Jalava de ofensivos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 en Anatol Maxim va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del ofensivos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Anatol Maxim, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Pekka Jalava quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, un refús desafortunat de Peeter Noor, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Benito Mariola no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Maurín Moraga, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Maurín Moraga va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Laurentiu Pann.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Wan Puay Ze no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Emilio Molina.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Ignasi Carbonell ocupà el lloc d'en Alejandro Allue Buiza al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de ofensivos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Raúl Villafuentes va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.