Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Joaquinrub (310068) - Linares Balompié (771877) » 193242105: T25/J14/VII

Liga 193242105 Información oficial sobre el partido 193242105 en Hattrick

10.01.2009 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 14 / VII.531 (38567)

PIPELINE Alineación oficial del equipo 'PIPELINE' en el partido 2 - 1 Linares Balompié Alineación oficial del equipo 'Linares Balompié' en el partido
José de Castro (29') 1 - 0
1 - 1 Lucas Cassillas (66')
Benedik Subarsky (75') 2 - 1
PIPELINE Alineación oficial del equipo 'PIPELINE' en el partido 2 - 1 Linares Balompié Alineación oficial del equipo 'Linares Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
PIPELINE Alineación oficial del equipo 'PIPELINE' en el partido 5 - 1 Linares Balompié Alineación oficial del equipo 'Linares Balompié' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PIPELINE

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 29 gràcies a la jugada de José de Castro, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 124 Minuto 75 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 75 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Benedik Subarsky llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Leonardo Polizzi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PIPELINE se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): PIPELINE va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José de Castro ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El PIPELINE ho intentava per la dreta per mitjà de Leonardo Polizzi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Sascha Bickel haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a PIPELINE al minut 55.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Andriy Lavrentyev una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Lave Rambo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 55 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del PIPELINE puguin veure en Dinis Amorim jugant de nou; ja que al minut 55 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ben Wagner el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Linares Balompié

Goles Goles

  • 161 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 en Lucas Cassillas va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Alejandro Pangaré va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Lucas Cassillas de Linares va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Pangaré de Linares es va guanyar la targeta groga merescudament.