Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kevin100 (776628) - villacastin tigers (797793) » 193241837: T25/J3/VII

Liga 193241837 Información oficial sobre el partido 193241837 en Hattrick

25.10.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 3 / VII.527 (38563)

elios team Alineación oficial del equipo 'elios team' en el partido 2 - 5 Trauma FC Alineación oficial del equipo 'Trauma FC' en el partido
0 - 1 Wil Tandy (5')
William Bonnin (11') 1 - 1
William Bonnin (32') 2 - 1
2 - 2 Goe Râpeanu (47')
2 - 3 Goe Râpeanu (48')
2 - 4 Khalil Haj-Hamdan (68')
2 - 5 Harry Härlin (86')
elios team Alineación oficial del equipo 'elios team' en el partido 2 - 5 Trauma FC Alineación oficial del equipo 'Trauma FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
elios team Alineación oficial del equipo 'elios team' en el partido 0 - 8 Trauma FC Alineación oficial del equipo 'Trauma FC' en el partido
Tiene suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

elios team

Goles Goles

  • 114 Minuto 11 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 11. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en William Bonnin va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Corria el minut 32, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. elios s'avançava en el marcador després que en William Bonnin xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del elios van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sascha Schachinger, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a William Bonnin de elios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vasyl Konyushenko de elios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Trauma FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Wil Tandy va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Goe Râpeanu que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 48, quan Goe Râpeanu va posar els visitants Trauma per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Khalil Haj-Hamdan de Trauma va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 68. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Harry Härlin va ser l'anotador del 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Harry Härlin al minut 31 semblava entrar, però Placide Touze va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Trauma van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Julio César Infante, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Trauma es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Klaus-Walter Fickinger no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ruggiero Dalla Palma al camp.