Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los-moteros (993330) - poblenouteam (125588) » 193240325: T25/J3/VII

Liga 193240325 Información oficial sobre el partido 193240325 en Hattrick

25.10.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 3 / VII.500 (38536)

K SPORT TEAM Alineación oficial del equipo 'K SPORT TEAM' en el partido 5 - 0 Catalunya Sud Alineación oficial del equipo 'Catalunya Sud' en el partido
Paschalis Vamvakaris (20') 1 - 0
Edoardo Teodoro Lunghi (28') 2 - 0
Paschalis Vamvakaris (32') 3 - 0
Salvador Peláez (70') 4 - 0
Paschalis Vamvakaris (74') 5 - 0
K SPORT TEAM Alineación oficial del equipo 'K SPORT TEAM' en el partido 5 - 0 Catalunya Sud Alineación oficial del equipo 'Catalunya Sud' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
K SPORT TEAM Alineación oficial del equipo 'K SPORT TEAM' en el partido 1 - 1 Catalunya Sud Alineación oficial del equipo 'Catalunya Sud' en el partido
Tiene mucha potra 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,5 % 64,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

K SPORT TEAM

Goles Goles

  • 136 Minuto 20 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Nicolau Verde encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Paschalis Vamvakaris anotar per a SPORT el 1 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 134 Minuto 28 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a SPORT i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 28 minuts de joc. Mentre en Edoardo Teodoro Lunghi el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del SPORT van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Paschalis Vamvakaris va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Salvador Peláez de SPORT va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Paschalis Vamvakaris va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sergiy Baharev de SPORT va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Meiko Nennstiel va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SPORT va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Reves, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paschalis Vamvakaris de SPORT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Catalunya Sud

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Catalunya van seguir progressant per la banda dreta. Gaetano Rotondo va tenir la seva oportunitat al minut 30, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.