Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Naval Deportivo (775378) - maristes ademar (485725) » 193238216: T25/J8/VII

Liga 193238216 Información oficial sobre el partido 193238216 en Hattrick

29.11.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 8 / VII.462 (38498)

Ciruelos de Cervera F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciruelos de Cervera F.C.' en el partido 2 - 2 Pirates United FC Alineación oficial del equipo 'Pirates United FC' en el partido
0 - 1 Darryl Burridge (18')
Mikel Correa (19') 1 - 1
1 - 2 Dani?ment Alt?nay (59')
Franti?ek Otruba (87') 2 - 2
Ciruelos de Cervera F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciruelos de Cervera F.C.' en el partido 2 - 2 Pirates United FC Alineación oficial del equipo 'Pirates United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ciruelos de Cervera F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciruelos de Cervera F.C.' en el partido 3 - 0 Pirates United FC Alineación oficial del equipo 'Pirates United FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciruelos de Cervera F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 del partit, el jugador Mikel Correa de Ciruelos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan František Otruba va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mikel Correa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marko Stefanović! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Ciruelos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Ernest Molera va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Marko Stefanović va estar a punt d'empatar per a Ciruelos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Marcel Suñer va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Diego Saiz va estar a punt d'avançar els locals al minut 88 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 es va veure una gran oportunitat per a Ciruelos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per František Otruba, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lorenzo Barato de Ciruelos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Andri Harnischberg de Ciruelos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): En Juanjo López de Ciruelos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pedro Ibarburu va prendre el seu rol al minut 12.

Pirates United FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): Al minut 18 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Darryl Burridge va llençar el penal ras arran de pal.
  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Pirates va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Danişment Altınay va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Danişment Altınay al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Kuno Spitta de Pirates va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.