Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lepper FC (798789) - Selito FC (799465) » 193238194: T25/J2/VII

Liga 193238194 Información oficial sobre el partido 193238194 en Hattrick

18.10.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / VII.462 (38498)

La Roci Alineación oficial del equipo 'La Roci' en el partido 0 - 1 F.C. Justel Alineación oficial del equipo 'F.C. Justel' en el partido
0 - 1 Sibert Lagae (55')
La Roci Alineación oficial del equipo 'La Roci' en el partido 0 - 1 F.C. Justel Alineación oficial del equipo 'F.C. Justel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Roci Alineación oficial del equipo 'La Roci' en el partido 1 - 0 F.C. Justel Alineación oficial del equipo 'F.C. Justel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Roci

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Roci va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Janno Markink en un 1 contra 1 amb el porter Oséias Balaninho, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Celso Ribau de Roci va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 57 (Tirita): Passats 57 minuts de joc, en Mariusz Zgarda de Roci va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

F.C. Justel

Goles Goles

  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Justel prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sibert Lagae.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Lino Nicosia no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Albar Osinalde estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Justel, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Ricardo Ferrueros va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sibert Lagae. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anatolio Costa de Justel va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 40 (Evento clima: sol, OK técnico): En Emil Pietikäinen va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.