Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L'Hospi Killers (800916) - cmb madrid (489225) » 193237844: T25/J13/VII

Liga 193237844 Información oficial sobre el partido 193237844 en Hattrick

03.01.2009 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 13 / VII.455 (38491)

L'Hospi Killers Alineación oficial del equipo 'L'Hospi Killers' en el partido 5 - 0 molerus Alineación oficial del equipo 'molerus' en el partido
Román Iñiguez Lafuente (6') 1 - 0
César Salmerón (30') 2 - 0
Llibert Aiguadé (38') 3 - 0
César Salmerón (48') 4 - 0
Ignacio Méndez (68') 5 - 0
L'Hospi Killers Alineación oficial del equipo 'L'Hospi Killers' en el partido 5 - 0 molerus Alineación oficial del equipo 'molerus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
L'Hospi Killers Alineación oficial del equipo 'L'Hospi Killers' en el partido 9 - 0 molerus Alineación oficial del equipo 'molerus' en el partido
Es un cenizo 9.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Hospi Killers

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Corria el minut 6 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Román Iñiguez Lafuente, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En César Salmerón de LHospi va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): LHospi va augmentar la diferència quan Llibert Aiguadé no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan LHospi va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de César Salmerón des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LHospi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ignacio Méndez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Ignacio Méndez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 14, però una magnífica aturada de Henoc Compta va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ignacio Méndez va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Román Iñiguez Lafuente rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 234 Minuto 20 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan César Salmerón va fallar un penal al minut 20.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Jorge Austria es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Llibert Aiguadé gairebé va marcar per a LHospi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Heiko Blohm-Voss va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Feliciano Estevan de LHospi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 52 (Tarjeta roja directa): Al minut 52 en Román Iñiguez Lafuente va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Ahumada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

molerus

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Semblava que Sergio Vergara s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 095 Minuto 53 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Henoc Compta va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Juan Antonio Garisas.