Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gañanteria F.C (313261) - Alcazar de Toledo (1589666) » 193237232: T25/J13/VII

Liga 193237232 Información oficial sobre el partido 193237232 en Hattrick

03.01.2009 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 13 / VII.444 (38480)

Blood & Blade Alineación oficial del equipo 'Blood & Blade' en el partido 1 - 0 Vila de Gràcia Atlètic Alineación oficial del equipo 'Vila de Gràcia Atlètic' en el partido
Frédéric Corlay (41') 1 - 0
Blood & Blade Alineación oficial del equipo 'Blood & Blade' en el partido 1 - 0 Vila de Gràcia Atlètic Alineación oficial del equipo 'Vila de Gràcia Atlètic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Blood & Blade Alineación oficial del equipo 'Blood & Blade' en el partido 2 - 0 Vila de Gràcia Atlètic Alineación oficial del equipo 'Vila de Gràcia Atlètic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blood & Blade

Goles Goles

  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Allen Mrosla el va rematar Frédéric Corlay amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Mario Fissore gairebé va marcar per a Blood des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Roger van Assendelft una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Tanausú Oranguyen va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauro Roldán de Blood amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Juan Carlos Castañón de Blood va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mario Fissore va prendre el seu rol al minut 21.
  • 095 Minuto 40 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Hannu Martniku va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mauro Roldán.

Vila de Gràcia Atlètic

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atlètic va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Albert Juel, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 260 Minuto 52 (Ocasión de falta): El jugador visitant Faustinus Derschau va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 52 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Mihai Necsulescu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlètic van sortir al contraatac al minut 81, però Patrik Vavrečka va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Albert Juel de Atlètic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mihai Necsulescu de Atlètic es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Miquel Tarrés ocupà el lloc d'en Gregory Klöpfer al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de Atlètic quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 45 (Lesión): Atlètic es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gino Ceravolo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Petter Eriksson al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Gino Ceravolo no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.