Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PiratAvell (1434468) - UD Caleti (801905) » 193235447: T25/J1/VII

Liga 193235447 Información oficial sobre el partido 193235447 en Hattrick

11.10.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / VII.413 (38449)

PiratAvell Alineación oficial del equipo 'PiratAvell' en el partido 2 - 2 nottinghamprisa Alineación oficial del equipo 'nottinghamprisa' en el partido
Juan Luis Queipo (25') 1 - 0
Eduardo Buchler (35') 2 - 0
2 - 1 Lyrso Arévalo (68')
2 - 2 Jorge Maroja (78')
PiratAvell Alineación oficial del equipo 'PiratAvell' en el partido 2 - 2 nottinghamprisa Alineación oficial del equipo 'nottinghamprisa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PiratAvell Alineación oficial del equipo 'PiratAvell' en el partido 2 - 1 nottinghamprisa Alineación oficial del equipo 'nottinghamprisa' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,0 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PiratAvell

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Passats 25 minuts, Juan Luis Queipo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. PiratAvell es posava per davant!
  • 107 Minuto 35 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Eduardo Buchler! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Jordi Hernández va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PiratAvell se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Luis Queipo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Henrique Avis va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del PiratAvell sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Claudio Paul González, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 88 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Després de 31 minuts jugats, Marcos Juárez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ugo Engell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Michael Malapati, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

nottinghamprisa

Goles Goles

  • 152 Minuto 68 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Lyrso Arévalo de nottinghamprisa després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 78 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jorge Maroja.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lyrso Arévalo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guilherme de Sousa.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Bernard Sosna de nottinghamprisa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Al minut 84, Calvino Álvarez de nottinghamprisa va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Calvino Álvarez ocupà el lloc d'en Pedro Acerete al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de nottinghamprisa quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Jorge Maroja, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.