Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los bolingas (49137) - SD Ponferradina SAD (777766) » 193234764: T25/J13/VII

Liga 193234764 Información oficial sobre el partido 193234764 en Hattrick

03.01.2009 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 13 / VII.400 (38436)

Almatriche C.F. Alineación oficial del equipo 'Almatriche C.F.' en el partido 1 - 2 SD Ponferradina SAD Alineación oficial del equipo 'SD Ponferradina SAD' en el partido
0 - 1 Miros?aw Gromu? (7')
0 - 2 Battista Tenzi (65')
Benny Thorstensson (73') 1 - 2
Almatriche C.F. Alineación oficial del equipo 'Almatriche C.F.' en el partido 1 - 2 SD Ponferradina SAD Alineación oficial del equipo 'SD Ponferradina SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Almatriche C.F. Alineación oficial del equipo 'Almatriche C.F.' en el partido 2 - 0 SD Ponferradina SAD Alineación oficial del equipo 'SD Ponferradina SAD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almatriche C.F.

Goles Goles

  • 104 Minuto 73 (Gol de penalti): El públic de Almatriche va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 73, va xiular un penal pels locals. Benny Thorstensson no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Almatriche va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Balionis Lapinskas en un 1 contra 1 amb el porter Orla Faaborg, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): El Almatriche va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Benny Thorstensson la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Almatriche enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Benny Thorstensson va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): Elvar Lumiste semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en David Campoo que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

SD Ponferradina SAD

Goles Goles

  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): Deportiva va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Mirosław Gromuł la va transformar en el 0 - 1.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 65, Deportiva va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Battista Tenzi.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Battista Tenzi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mirosław Gromuł de Deportiva va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gino Dier de Deportiva va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En César Falas maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.