Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alvarspon CF (988372) - SD Ponferradina SAD (777766) » 193234716: T25/J1/VII

Liga 193234716 Información oficial sobre el partido 193234716 en Hattrick

11.10.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / VII.400 (38436)

tortugas karatekas Alineación oficial del equipo 'tortugas karatekas' en el partido 2 - 1 SD Ponferradina SAD Alineación oficial del equipo 'SD Ponferradina SAD' en el partido
0 - 1 Fray Artavia (25')
Francisco Jesús Vegas (27') 1 - 1
Olimpiu Dutu (48') 2 - 1
tortugas karatekas Alineación oficial del equipo 'tortugas karatekas' en el partido 2 - 1 SD Ponferradina SAD Alineación oficial del equipo 'SD Ponferradina SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tortugas karatekas Alineación oficial del equipo 'tortugas karatekas' en el partido 1 - 1 SD Ponferradina SAD Alineación oficial del equipo 'SD Ponferradina SAD' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tortugas karatekas

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del karatekas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Francisco Jesús Vegas que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 27 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 124 Minuto 48 (Gol de penalti): Corria el minut 48, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. karatekas s'avançava en el marcador després que en Olimpiu Dutu xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrei Tiriac de karatekas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SD Ponferradina SAD

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Miguel Biltes va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Deportiva, Fray Artavia, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En José Costa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Mirosław Gromuł al minut 7 semblava entrar, però Jasper Williams va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Vitus Bütler va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Deportiva que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Miguel Biltes per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 82, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miquel Carles de Deportiva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.