Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KALEKUMEAK. (1334303) - Que paquete soy (1433991) » 193233031: T25/J14/VII

Liga 193233031 Información oficial sobre el partido 193233031 en Hattrick

10.01.2009 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 14 / VII.369 (38405)

C.D. Fósforo Alineación oficial del equipo 'C.D. Fósforo' en el partido 2 - 0 Que paquete soy Alineación oficial del equipo 'Que paquete soy' en el partido
Rodolfo Villamuera (28') 1 - 0
Khaleel Ibrahim Rashid (47') 2 - 0
C.D. Fósforo Alineación oficial del equipo 'C.D. Fósforo' en el partido 2 - 0 Que paquete soy Alineación oficial del equipo 'Que paquete soy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Fósforo Alineación oficial del equipo 'C.D. Fósforo' en el partido 2 - 0 Que paquete soy Alineación oficial del equipo 'Que paquete soy' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Fósforo

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Fósforo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rodolfo Villamuera va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Fósforo i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 47 minuts de joc. Mentre en Khaleel Ibrahim Rashid el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Jacco van de Voorde de Fósforo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rodolfo Villamuera per poc que no incrementa el marcador al minut 71. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Erik Christensen va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Erik Christensen al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Eustoquio De Luelmo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 11 (Tirita (médico)): Semblava que Jordi Bastida s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Que paquete soy

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): paquete van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 83, però Marko Hovilainen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Werner Marks.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nuri Energin de paquete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Rutger Deroose de paquete va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mieczysław Golimowski de paquete es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Borce Cvetkovic es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Lindor Rampoldi.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Werner Marks va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.
  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Borce Cvetkovic. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.