Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Endor FC (772497) - Ceci Las Palmas F.C. (125503) » 193232506: T25/J8/VII

Liga 193232506 Información oficial sobre el partido 193232506 en Hattrick

29.11.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 8 / VII.360 (38396)

Mimosas con leche F.C. Alineación oficial del equipo 'Mimosas con leche F.C.' en el partido 1 - 3 Ceci Las Palmas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ceci Las Palmas F.C.' en el partido
0 - 1 Hélder Caramalho (24')
0 - 2 Gustaw Dzienisiewicz (25')
Enrique Marañón (66') 1 - 2
1 - 3 Hélder Caramalho (80')
Mimosas con leche F.C. Alineación oficial del equipo 'Mimosas con leche F.C.' en el partido 1 - 3 Ceci Las Palmas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ceci Las Palmas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mimosas con leche F.C. Alineación oficial del equipo 'Mimosas con leche F.C.' en el partido 1 - 1 Ceci Las Palmas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ceci Las Palmas F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,3 % 53,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mimosas con leche F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Enrique Marañón, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Gustaw Dzienisiewicz va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejandro Colltor va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Roger Colom va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mimosas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Enrique Marañón va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernesto Torres de Mimosas es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Desmás.

Lesiones Lesiones

Ceci Las Palmas F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Adolfo Osea sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Hélder Caramalho que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, Palmas va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Gustaw Dzienisiewicz, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Palmas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hélder Caramalho va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Palmas va estar a punt de marcar quan Ricardo Barbieri va fer una passada impressionant a Natanael Casasana, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Gustave Drouin de Palmas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Santiago Torres Arroyo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gustaw Dzienisiewicz.