Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Daniel's Club (434488) - THE WONDERWALL (434641) » 193231482: T25/J5/VII

Liga 193231482 Información oficial sobre el partido 193231482 en Hattrick

08.11.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / VII.342 (38378)

F.C Four Roses Alineación oficial del equipo 'F.C Four Roses' en el partido 5 - 2 THE WONDERWALL Alineación oficial del equipo 'THE WONDERWALL' en el partido
Fusitua Walsh (4') 1 - 0
Monroe Townsend (7') 2 - 0
Monroe Townsend (17') 3 - 0
3 - 1 Thilo Gindl (40')
3 - 2 Miroslav Zezulák (75')
Kalle Rinta (85') 4 - 2
Mario Deidda (88') 5 - 2
F.C Four Roses Alineación oficial del equipo 'F.C Four Roses' en el partido 5 - 2 THE WONDERWALL Alineación oficial del equipo 'THE WONDERWALL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C Four Roses Alineación oficial del equipo 'F.C Four Roses' en el partido 5 - 2 THE WONDERWALL Alineación oficial del equipo 'THE WONDERWALL' en el partido
Tiene un resultado normal 5.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Four Roses

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Roses s'avançava al marcador al minut 4, després d'un rebot que va caçar en Fusitua Walsh per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 7 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Roses va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Monroe Townsend des de dins de l'àrea.
  • 137 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 17 una excel·lent centrada de Fusitua Walsh va arribar a Monroe Townsend, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Roses va aconseguir el 4 - 2 quan Kalle Rinta va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Roses va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mario Deidda va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Passaven 19 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ambrosi Wollmering va rematar alt.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Vítor Cabaços es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Berno Kaub es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Mario Deidda de Roses va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 57 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Roses puguin veure en Jasper Haagmans jugant de nou; ja que al minut 57 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Vítor Cabaços el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

THE WONDERWALL

Goles Goles

  • 151 Minuto 40 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 40, el jugador visitant Thilo Gindl va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Miroslav Zezulák va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 75 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 38 en Ulf Fredbom va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Diego Fernández va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 250 Minuto 55 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Renzo Roozen l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 65 (Lesión (no subst.)): Quan Ekke Thunn va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 65, WONDERWALL sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.
  • Minuto 65 (Jugador de campo como portero): Lu García es va veure obligat a provar sort com a porter.
  • 093 Minuto 84 (Lesión (no subst.)): Quan en Renzo Roozen es va retirar del terreny de joc al minut 84 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de WONDERWALL es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Kennet Bakkejord va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.