Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malata Sur FC (773493) - Stanis Team (778002) » 193229833: T25/J12/VII

Liga 193229833 Información oficial sobre el partido 193229833 en Hattrick

27.12.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 12 / VII.312 (38348)

Averno C.F. Alineación oficial del equipo 'Averno C.F.' en el partido 2 - 1 No_more_I_love_you's Alineación oficial del equipo 'No_more_I_love_you's' en el partido
0 - 1 Wigald Luckwald (9')
José Viña (34') 1 - 1
Marko Viborg (77') 2 - 1
Averno C.F. Alineación oficial del equipo 'Averno C.F.' en el partido 2 - 1 No_more_I_love_you's Alineación oficial del equipo 'No_more_I_love_you's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Averno C.F. Alineación oficial del equipo 'Averno C.F.' en el partido 2 - 0 No_more_I_love_you's Alineación oficial del equipo 'No_more_I_love_you's' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Averno C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en José Viña va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Averno empatava el partit, 1 a 1, al minut 34.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Averno contenien la respiració mentre en Marko Viborg s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Averno enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Tito Cajal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Averno se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 58 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ain Unt va ridiculitzar a en Jesús Antonio García de Gabiola amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ain Unt.

No_more_I_love_you's

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de No_more_I_love_yous va ser finalitzada des de l'esquerra per Wigald Luckwald al minut 9. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Vicenç Matía va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robert Schmid de No_more_I_love_yous la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Semblava que Wigald Luckwald s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.