Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gimenus F.C. (438160) - Tango CF (990904) » 193228518: T25/J5/VII

Liga 193228518 Información oficial sobre el partido 193228518 en Hattrick

08.11.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / VII.289 (38325)

Gimenus F.C. Alineación oficial del equipo 'Gimenus F.C.' en el partido 2 - 1 Tango CF Alineación oficial del equipo 'Tango CF' en el partido
Themis Poures (26') 1 - 0
1 - 1 Boles?aw Bolimowski (68')
Gé De Backer (71') 2 - 1
Gimenus F.C. Alineación oficial del equipo 'Gimenus F.C.' en el partido 2 - 1 Tango CF Alineación oficial del equipo 'Tango CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gimenus F.C. Alineación oficial del equipo 'Gimenus F.C.' en el partido 2 - 0 Tango CF Alineación oficial del equipo 'Tango CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gimenus F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Gimenus va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 26 Themis Poures va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 116 Minuto 71 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 71, en Alfonso Merayo del Gimenus va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Gé De Backer que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Raúl Lería una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Joan Farreró va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Rai Urgell gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Joan Farreró va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sven Hilmarsen de Gimenus va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sven Hilmarsen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emilio Looze de Gimenus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Raúl Lería, jugador de Gimenus, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 39. Rai Urgell, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Alfonso Merayo.

Tango CF

Goles Goles

  • 140 Minuto 68 (Gol de contra de falta): El porter de Tango va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Bolesław Bolimowski va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Eligiusz Pacewicz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 58 (Tirita): Al minut 58, Emmanuel Nunes de Tango es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Janjão Costa Souza probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.