Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jornada de descanso (1433718) - Podenco (795656) » 193226821: T25/J1/VII

Liga 193226821 Información oficial sobre el partido 193226821 en Hattrick

11.10.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / VII.259 (38295)

Jornada de descanso Alineación oficial del equipo 'Jornada de descanso' en el partido 1 - 3 muniesa Alineación oficial del equipo 'muniesa' en el partido
0 - 1 Alfredo Turón (23')
0 - 2 Ricardo Vara (82')
Juan Murcia (84') 1 - 2
1 - 3 Ricardo Vara (87')
Jornada de descanso Alineación oficial del equipo 'Jornada de descanso' en el partido 1 - 3 muniesa Alineación oficial del equipo 'muniesa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jornada de descanso Alineación oficial del equipo 'Jornada de descanso' en el partido 1 - 1 muniesa Alineación oficial del equipo 'muniesa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,7 % 1,7 % 83,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jornada de descanso

Goles Goles

  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de descanso van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Juan Murcia en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El descanso va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Dennis Gerdmo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Pascal Fahlenkamp va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Kurt Masson rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

muniesa

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Amb 23 minuts jugats, Alfredo Turón de muniesa va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Passaven 82 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ricardo Vara va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 87 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al muniesa per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 87. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Ricardo Vara. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Joan Nebot va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alessandro Sensale, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Manuel Zoydo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manuel Zoydo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manuel Zoydo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Manuel Zoydo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Manuel Zoydo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillén Caxete de muniesa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Petronilo Falguera de muniesa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joan Nebot de muniesa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Alfredo Turón de muniesa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Vara de muniesa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.