Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapataplam (436040) - F.C. PUJO (776569) » 193226600: T25/J2/VII

Liga 193226600 Información oficial sobre el partido 193226600 en Hattrick

18.10.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / VII.255 (38291)

MALREVENTIS, F.C. Alineación oficial del equipo 'MALREVENTIS, F.C.' en el partido 0 - 3 FC Spartan Alineación oficial del equipo 'FC Spartan' en el partido
0 - 1 Michael Wærø (30')
0 - 2 Hugo Eichacker (48')
0 - 3 Iacob Popescu (53')
MALREVENTIS, F.C. Alineación oficial del equipo 'MALREVENTIS, F.C.' en el partido 0 - 3 FC Spartan Alineación oficial del equipo 'FC Spartan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
MALREVENTIS, F.C. Alineación oficial del equipo 'MALREVENTIS, F.C.' en el partido 1 - 5 FC Spartan Alineación oficial del equipo 'FC Spartan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MALREVENTIS, F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Jan Hansson va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MALREVENTIS, que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Jarkko Mäkinen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MALREVENTIS,.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del MALREVENTIS, sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ilkka Nyyssönen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 38 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Nikos Tarantakis de MALREVENTIS, va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Marcos Dimitruk de MALREVENTIS, va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ilkka Nyyssönen de MALREVENTIS, amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Spartan

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador de Spartan Michael Wærø va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 30 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 108 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible (general)): Eef Kampen de Spartan va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Hugo Eichacker que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 53 minuts, el tirador de faltes del Spartan va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Iacob Popescu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Eef Kampen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Dobrosav Lukić al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Hugo Eichacker va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Michael Wærø de Spartan va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.