Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MonerriFc (801198) - F.C.BORJALONA (1433091) » 193225750: T25/J14/VII

Liga 193225750 Información oficial sobre el partido 193225750 en Hattrick

10.01.2009 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 14 / VII.239 (38275)

Athletic De Mieres Alineación oficial del equipo 'Athletic De Mieres' en el partido 3 - 0 arza al cali Alineación oficial del equipo 'arza al cali' en el partido
Pere Forte (64') 1 - 0
Wayne van Domselaer (77') 2 - 0
Carlos Icoaga (84') 3 - 0
Athletic De Mieres Alineación oficial del equipo 'Athletic De Mieres' en el partido 3 - 0 arza al cali Alineación oficial del equipo 'arza al cali' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic De Mieres Alineación oficial del equipo 'Athletic De Mieres' en el partido 2 - 1 arza al cali Alineación oficial del equipo 'arza al cali' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic De Mieres

Goles Goles

  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pere Forte, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Wayne van Domselaer de Athletic va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Athletic va augmentar la diferència quan Carlos Icoaga no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos Icoaga va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Riccardo Galati de Athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en David Hereñozu s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 52 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Filip Jamry no li va importar gens ni mica.

arza al cali

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Marco Gaio no va ser aprofitada per en Alessandro Canova que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eduard Krupskiy ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Marco Gaio va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Elek Szilvási.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en John Douglas de arza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En John Douglas se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Per Sunesson va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de arza estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.