Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Cacharro Arandino F.C. (1422021) - Celta CJC (1432422) » 193224925: T25/J3/VII

Liga 193224925 Información oficial sobre el partido 193224925 en Hattrick

25.10.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 3 / VII.225 (38261)

El Cacharro Arandino F.C. Alineación oficial del equipo 'El Cacharro Arandino F.C.' en el partido 1 - 2 Celta CJC Alineación oficial del equipo 'Celta CJC' en el partido
Rafa Manera (23') 1 - 0
1 - 1 Karel Pir? (26')
1 - 2 David Osa (66')
El Cacharro Arandino F.C. Alineación oficial del equipo 'El Cacharro Arandino F.C.' en el partido 1 - 2 Celta CJC Alineación oficial del equipo 'Celta CJC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Cacharro Arandino F.C. Alineación oficial del equipo 'El Cacharro Arandino F.C.' en el partido 2 - 1 Celta CJC Alineación oficial del equipo 'Celta CJC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,3 % 21,4 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Cacharro Arandino F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Martí Alonso sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Rafa Manera que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Martí Alonso va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Chaker Maalikoum va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Del Real de Cacharro es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Martínez de Cacharro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Alexis Herrera ocupà el lloc d'en Eugen Stancu al 22 minuts, dos minuts després que el jugador de Cacharro quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 56 (Evento clima: sol, OK técnico): En Alexis Herrera va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Celta CJC

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 en Karel Pirš va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): Amb 66 minuts jugats, David Osa de Celta va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Karel Pirš quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Gabriel Roccari va estar a punt de posar per davant a Celta amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rafael Brown va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Atso Suanto va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Benjamin Henocq va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rafael Brown va estar atent i va desviar la pilota a córner.