Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cabezas de Canoa (798340) - Spartak laspiernas (988759) » 193224427: T25/J4/VII

Liga 193224427 Información oficial sobre el partido 193224427 en Hattrick

01.11.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 4 / VII.216 (38252)

Cabezas de Canoa Alineación oficial del equipo 'Cabezas de Canoa' en el partido 3 - 3 Spartak laspiernas Alineación oficial del equipo 'Spartak laspiernas' en el partido
Stefano Galata (16') 1 - 0
Hamid Engenes (23') 2 - 0
2 - 1 May Popov (38')
2 - 2 Jeffrey Beaudoin (42')
2 - 3 David Nesbit (53')
Miro Vitali (85') 3 - 3
Cabezas de Canoa Alineación oficial del equipo 'Cabezas de Canoa' en el partido 3 - 3 Spartak laspiernas Alineación oficial del equipo 'Spartak laspiernas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Cabezas de Canoa Alineación oficial del equipo 'Cabezas de Canoa' en el partido 5 - 1 Spartak laspiernas Alineación oficial del equipo 'Spartak laspiernas' en el partido
Tiene mala suerte 5.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabezas de Canoa

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cabezas contenien la respiració mentre en Stefano Galata s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cabezas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hamid Engenes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Miro Vitali s'emportà una gran ovació del públic local al minut 85, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Miro Vitali va entorpir al marcador d'en Bengt Aarsleff per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Hamid Engenes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Diego Girotto va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Miro Vitali va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Miro Vitali va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 53 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 53 de partit, quan un jugador de Cabezas, en Hamid Engenes, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Mauro Coronado va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Spartak laspiernas

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Un mica després, May Popov de laspiernas va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 164 Minuto 42 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 42 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de laspiernas. Jeffrey Beaudoin el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en David Nesbit que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a laspiernas.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En May Popov, jugador de laspiernas, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 75. Xavier Ángel Rabelo, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.