Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gimenells (1414930) - Utielano Balompié (777351) » 193224224: T25/J10/VII

Liga 193224224 Información oficial sobre el partido 193224224 en Hattrick

13.12.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 10 / VII.212 (38248)

Gimenells Alineación oficial del equipo 'Gimenells' en el partido 4 - 1 Utielano Balompié Alineación oficial del equipo 'Utielano Balompié' en el partido
Jean-Pierre Colson (12') 1 - 0
W?adys?aw Plewa (26') 2 - 0
Christoph Weber (27') 3 - 0
3 - 1 Shlomi Levi (33')
Jean-Pierre Colson (47') 4 - 1
Gimenells Alineación oficial del equipo 'Gimenells' en el partido 4 - 1 Utielano Balompié Alineación oficial del equipo 'Utielano Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gimenells Alineación oficial del equipo 'Gimenells' en el partido 0 - 1 Utielano Balompié Alineación oficial del equipo 'Utielano Balompié' en el partido
Tiene mucha potra 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gimenells

Goles Goles

  • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Joni Hattunen va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jean-Pierre Colson, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Władysław Plewa va incrementar l'avantatge de Gimenells amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 186 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Gimenells amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Christoph Weber, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 3 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Gimenells van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jean-Pierre Colson va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Gimenells van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 28, però el xut de Pablo Brito des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gimenells va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo Brito, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Gimenells es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Joni Hattunen no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Patrik Berntsson al camp.

Utielano Balompié

Goles Goles

  • 152 Minuto 33 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Shlomi Levi de Utielano després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Norbert Krężałek haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Utielano al minut 23.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wilbert Schmutzler de Utielano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Silva de Utielano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Utielano va fer una substitució al minut 33. Paolo Tonielli va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Roy Mcdonald.