Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALAQUAS TEAM (796283) - JUNO F.C. (1364912) » 193223280: T25/J12/VII

Liga 193223280 Información oficial sobre el partido 193223280 en Hattrick

27.12.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 12 / VII.195 (38231)

BCN white blue Alineación oficial del equipo 'BCN white blue' en el partido 0 - 3 JUNO F.C. Alineación oficial del equipo 'JUNO F.C.' en el partido
0 - 1 Sander Andersen (50')
0 - 2 Tozé Botelho (75')
0 - 3 Paul Robin (86')
BCN white blue Alineación oficial del equipo 'BCN white blue' en el partido 0 - 3 JUNO F.C. Alineación oficial del equipo 'JUNO F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BCN white blue Alineación oficial del equipo 'BCN white blue' en el partido 1 - 1 JUNO F.C. Alineación oficial del equipo 'JUNO F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,5 % 43,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BCN white blue

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Manuel Rey León! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): white va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Theodor Reyskens ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rubén Croses va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 69 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Sotolongo de white va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Teng Ah Hooi no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Víctor Nieto.

JUNO F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 50 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sander Andersen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Passaven 75 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Tozé Botelho va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Paul Robin va aprofitar un error defensiu al minut 86, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a JUNO.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marek Wronka ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Cristian-Gabriel Diaconeasa de JUNO, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Niklas Guthmann.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Szabolcs Göndör va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Celso Franco.