Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Barçelonaaa (313735) - Fernandez Fires (794284) » 193223083: T25/J4/VII

Liga 193223083 Información oficial sobre el partido 193223083 en Hattrick

01.11.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 4 / VII.192 (38228)

marchena city Alineación oficial del equipo 'marchena city' en el partido 0 - 3 Fernandez Fires Alineación oficial del equipo 'Fernandez Fires' en el partido
0 - 1 Valdemar Kujala (35')
0 - 2 Joni Tiikkaja (39')
0 - 3 Philipp-Luca Tur (56')
marchena city Alineación oficial del equipo 'marchena city' en el partido 0 - 3 Fernandez Fires Alineación oficial del equipo 'Fernandez Fires' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
marchena city Alineación oficial del equipo 'marchena city' en el partido 2 - 2 Fernandez Fires Alineación oficial del equipo 'Fernandez Fires' en el partido
Tiene mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,2 % 34,4 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marchena city

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 22 minuts de joc, Nave Kremer semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): marchena va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Manolo Nicolás va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Larsen de marchena va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): René Lalevee de marchena va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fernandez Fires

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Fernandez van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Valdemar Kujala va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): El Fernandez era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Joni Tiikkaja va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Philipp-Luca Tur de Fernandez va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 56. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Petri Isosaari va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Cristóbal Priego va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Valdemar Kujala va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Passats 73 minuts de joc, en Alexandru Troş de Fernandez va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.