Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Galloway (440040) - las cabras locas (777014) » 193220120: T25/J6/VII

Liga 193220120 Información oficial sobre el partido 193220120 en Hattrick

15.11.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 6 / VII.139 (38175)

Los Diablos de Bigues Alineación oficial del equipo 'Los Diablos de Bigues' en el partido 3 - 1 Pinky Winky Alineación oficial del equipo 'Pinky Winky' en el partido
Ottfried Obermeier (9') 1 - 0
Ottfried Obermeier (12') 2 - 0
2 - 1 Tobias Floderberg (25')
Oscar Valcárcel (81') 3 - 1
Los Diablos de Bigues Alineación oficial del equipo 'Los Diablos de Bigues' en el partido 3 - 1 Pinky Winky Alineación oficial del equipo 'Pinky Winky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Diablos de Bigues Alineación oficial del equipo 'Los Diablos de Bigues' en el partido 2 - 1 Pinky Winky Alineación oficial del equipo 'Pinky Winky' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,3 % 9,0 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Diablos de Bigues

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ottfried Obermeier de Diablos va fer un bon esprint per escapar-se de Rob Dove i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 132 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Diablos va augmentar la diferència quan Ottfried Obermeier no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 81 minuts, el tirador de faltes del Diablos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Oscar Valcárcel, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Diablos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kfir Lichtenstein ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ottfried Obermeier va ser clau en la jugada d'atac de Diablos al minut 55, quan ell mateix va fer una passada brutal a Jānis Rožkalns, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 215 Minuto 80 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ottfried Obermeier que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Kfir Lichtenstein de Diablos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83, Claus Mørch de Diablos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Al minut 75 de partit, el jugador Ottfried Obermeier de Diablos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 77 (Lesión): Daniel Cisneros va sortir coix del terreny de joc, substituït per Renato Loi. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Pinky Winky

Goles Goles

  • 151 Minuto 25 (Gol por el centro): Pinky van mostrar una bona compenetració quan al minut 25 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Tobias Floderberg va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pinky va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Felipe Vilallonga, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rob Dove.