Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El tio miguel club (311673) - Némesis (1455683) » 193216622: T25/J13/VII

Liga 193216622 Información oficial sobre el partido 193216622 en Hattrick

03.01.2009 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 13 / VII.76 (38112)

El tio miguel club Alineación oficial del equipo 'El tio miguel club' en el partido 5 - 2 Némesis Alineación oficial del equipo 'Némesis' en el partido
0 - 1 Ivair Venerando (17')
Gustavo Ariel Santacruz (18') 1 - 1
1 - 2 Patrick Delvoye (33')
Hipólito Kirchner (34') 2 - 2
Hezi Nimni (61') 3 - 2
Hipólito Kirchner (63') 4 - 2
Aron Enache (77') 5 - 2
El tio miguel club Alineación oficial del equipo 'El tio miguel club' en el partido 5 - 2 Némesis Alineación oficial del equipo 'Némesis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El tio miguel club Alineación oficial del equipo 'El tio miguel club' en el partido 5 - 0 Némesis Alineación oficial del equipo 'Némesis' en el partido
Tiene un resultado normal 4.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El tio miguel club

Goles Goles

  • 109 Minuto 17 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Pavel Šafařík es va complicar la vida al minut 17 intentant esquivar Ivair Venerando en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Némesis, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Gustavo Ariel Santacruz va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. miguel empatava el partit, 1 a 1, al minut 18.
  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del miguel s'esgargamellaven dempeus per esperonar Hipólito Kirchner que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 34 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Némesis. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Hezi Nimni la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del miguel es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 61.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): miguel va augmentar la diferència quan Hipólito Kirchner no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Aron Enache de miguel va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hipólito Kirchner va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): miguel va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Guirec Métayer ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Ossi Joentakanen de miguel gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Némesis

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gideon van Remmen va treure un córner llarg cap al segon pal que en Patrick Delvoye, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 85 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Ivair Venerando amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edgardo Pastrana.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edgardo Pastrana va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Némesis va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 8 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 8 de partit, quan un jugador de Némesis, en Edgardo Pastrana, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.