Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cabrera FC (439092) - Farsa FC (437400) » 193216036: T25/J7/VII

Liga 193216036 Información oficial sobre el partido 193216036 en Hattrick

22.11.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 7 / VII.66 (38102)

Kalo's Team Alineación oficial del equipo 'Kalo's Team' en el partido 4 - 3 Yurus united Alineación oficial del equipo 'Yurus united' en el partido
Jacek G?ga?o (6') 1 - 0
Sergi Hueso (8') 2 - 0
2 - 1 Jorge Recalde (34')
2 - 2 Jimmy Adolphus (68')
Marciano González (80') 3 - 2
3 - 3 Jan Erell (83')
Arnold Philipps (89') 4 - 3
Kalo's Team Alineación oficial del equipo 'Kalo's Team' en el partido 4 - 3 Yurus united Alineación oficial del equipo 'Yurus united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kalo's Team Alineación oficial del equipo 'Kalo's Team' en el partido 1 - 3 Yurus united Alineación oficial del equipo 'Yurus united' en el partido
Tiene bastante suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalo's Team

Goles Goles

  • 116 Minuto 6 (Gol evento especial rápido + pase): Josef Prchal va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jacek Gągało, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): Kalos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 8, quan Sergi Hueso, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passats 80 minuts, Marciano González, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Kalos es posava per davant!
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): En Arnold Philipps va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 4 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergi Hueso de Kalos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 26 de partit, quan un jugador de Kalos, en Marcelino Ballesta, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Eirik Laurits va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Kalos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Eirik Laurits ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Yurus united

Goles Goles

  • 153 Minuto 34 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, united seguien lluitant fins al final. Al minut 34, fruit d'aquests esforços, Jorge Recalde va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 68 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jimmy Adolphus.
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 83 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jan Erell de united marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del united que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marco Dall'Oglio, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jorge Recalde sol davant la porteria al minut 7, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 253 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 11 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Gerthard Ärm amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Dean Grady va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josiel Cittadin de united amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Charalampos Lazos de united va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Dean Grady.
  • 302 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Josiel Cittadin estava fent un bon partit.