Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Forza Atleti (439973) - Can Vicenç F.S. (30751) » 193210714: T25/J6/VI

Liga 193210714 Información oficial sobre el partido 193210714 en Hattrick

15.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 6 / VI.995 (15313)

Forza Atleti Alineación oficial del equipo 'Forza Atleti' en el partido 2 - 2 Can Vicenç F.S. Alineación oficial del equipo 'Can Vicenç F.S.' en el partido
0 - 1 Francesco Monachino (7')
Sebi Caramarin (8') 1 - 1
Aurelio Calderón (39') 2 - 1
2 - 2 Stefano Arbon (75')
Forza Atleti Alineación oficial del equipo 'Forza Atleti' en el partido 2 - 2 Can Vicenç F.S. Alineación oficial del equipo 'Can Vicenç F.S.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Forza Atleti Alineación oficial del equipo 'Forza Atleti' en el partido 1 - 1 Can Vicenç F.S. Alineación oficial del equipo 'Can Vicenç F.S.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,9 % 2,2 % 15,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forza Atleti

Goles Goles

  • 113 Minuto 8 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Atleti una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Sebi Caramarin, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 8.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador Aurelio Calderón de Atleti, després de 39 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Frédéric Crameri va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atleti se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Frédéric Crameri del Atleti ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Passaven 50 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jógvan Thomassen va rematar alt.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 59 quan Marcelo Menéndez Alvar de Atleti gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rickard Ericsson després que el jugador de Atleti li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Can Vicenç F.S.

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): En César Jiménez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Canvi, un peu providencial d'en Francesco Monachino va situar el 0-1 al panell digital.
  • 163 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Stefano Arbon que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Canvi, l'equip va recuperar la pilota al minut 16 i va contraatacar. En Jorge Tendero va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, un refús desafortunat de Marcus Schwanitz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mohamed Jaras no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.