Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Noia (438430) - Esecaioe FC (313455) » 193209117: T25/J13/VI

Liga 193209117 Información oficial sobre el partido 193209117 en Hattrick

03.01.2009 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 13 / VI.966 (15284)

vilanova f.c Alineación oficial del equipo 'vilanova f.c' en el partido 4 - 1 Esecaioe FC Alineación oficial del equipo 'Esecaioe FC' en el partido
0 - 1 Oscar Villanova (18')
Harry Barrientos (21') 1 - 1
David Thomssen (40') 2 - 1
Ago Laidla (41') 3 - 1
Khalil Husseiny (89') 4 - 1
vilanova f.c Alineación oficial del equipo 'vilanova f.c' en el partido 4 - 1 Esecaioe FC Alineación oficial del equipo 'Esecaioe FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vilanova f.c Alineación oficial del equipo 'vilanova f.c' en el partido 2 - 1 Esecaioe FC Alineación oficial del equipo 'Esecaioe FC' en el partido
Tiene suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vilanova f.c

Goles Goles

  • 114 Minuto 21 (Gol de penalti): Després de 21 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al vilanova, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Harry Barrientos de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): David Thomssen va donar a vilanova un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Ago Laidla va incrementar l'avantatge de vilanova amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de vilanova va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Khalil Husseiny, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en David Thomssen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Xacomé Bocixa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Khalil Husseiny estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kristian Ermo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Ago Laidla que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Esecaioe FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Chus Iglesias la va rematar Oscar Villanova amb una magnífica volea que va fer pujar per a Esecaioe el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Esecaioe van seguir progressant per la banda dreta. Chus Iglesias va tenir la seva oportunitat al minut 58, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 250 Minuto 82 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Chus Iglesias l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santiago Gil de Esecaioe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Laro Ribera de Esecaioe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.