Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kalecki Coop. (487014) - Matados F.C (777400) » 193208685: T25/J3/VI

Liga 193208685 Información oficial sobre el partido 193208685 en Hattrick

25.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 3 / VI.959 (15277)

bele Alineación oficial del equipo 'bele' en el partido 0 - 3 Birmin Man Alineación oficial del equipo 'Birmin Man' en el partido
0 - 1 Efisio Cavallin (23')
0 - 2 Gerrardo Torretta (71')
0 - 3 Gerrardo Torretta (78')
bele Alineación oficial del equipo 'bele' en el partido 0 - 3 Birmin Man Alineación oficial del equipo 'Birmin Man' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
bele Alineación oficial del equipo 'bele' en el partido 1 - 5 Birmin Man Alineación oficial del equipo 'Birmin Man' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bele

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Henryk Czerniewicz de bele va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 34, però no va estar gaire encertat.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Anders Kjellsson va entorpir al marcador d'en Gastone Rossetto per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Anders Kjellsson va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): bele enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Bero Aschberg que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Birmin Man

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Passats 23 minuts de partit, Birmin es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Efisio Cavallin es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Gerrardo Torretta de Birmin va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 78 de partit va donar a Birmin l'avantatge per 0 - 3. Gerrardo Torretta en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Paulo Millán de Birmin va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Miguel Sietes al minut 48 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Birmin la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Miguel Sietes va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Fabio Statti va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Xavi Molins de Birmin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrián Tamayo de Birmin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.