Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JaRiGoLFoS (797784) - FCPortugues (309954) » 193203537: T25/J4/VI

Liga 193203537 Información oficial sobre el partido 193203537 en Hattrick

01.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 4 / VI.867 (15185)

DEMONIC TUTORS Alineación oficial del equipo 'DEMONIC TUTORS' en el partido 0 - 1 Llívia C.F. Alineación oficial del equipo 'Llívia C.F.' en el partido
0 - 1 Pit Kajeer (19')
DEMONIC TUTORS Alineación oficial del equipo 'DEMONIC TUTORS' en el partido 0 - 1 Llívia C.F. Alineación oficial del equipo 'Llívia C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DEMONIC TUTORS Alineación oficial del equipo 'DEMONIC TUTORS' en el partido 1 - 1 Llívia C.F. Alineación oficial del equipo 'Llívia C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,6 % 14,5 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEMONIC TUTORS

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Benny Rask Thomsen va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Jack Harbo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): DEMONIC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Wouterus van Uden va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jack Harbo.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 el DEMONIC va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gelu Zaharescu no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Benny Rask Thomsen quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Benny Rask Thomsen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de DEMONIC que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): El jugador de DEMONIC Wouterus van Uden va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Wieslaw Knych va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Benny Rask Thomsen, que no va rendir al seu nivell habitual.

Llívia C.F.

Goles Goles

  • 170 Minuto 19 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Pit Kajeer al minut 19 va permetre a Llívia prendre avantatge per 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Rene Kattmann va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Dizeo de Llívia es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rene Kattmann de Llívia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): Yiannis Marmatakis estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.