Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E.Rubí (492140) - VALLADOLIDRG (801733) » 193203470: T25/J1/VI

Liga 193203470 Información oficial sobre el partido 193203470 en Hattrick

11.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / VI.866 (15184)

Blanquiblau FC Alineación oficial del equipo 'Blanquiblau FC' en el partido 2 - 2 Hijos de Pelayo Alineación oficial del equipo 'Hijos de Pelayo' en el partido
Vincenzo Belmonte (20') 1 - 0
1 - 1 Markus Holm Pedersen (57')
Yelle Mollez (66') 2 - 1
2 - 2 Almis Ne?eckas (71')
Blanquiblau FC Alineación oficial del equipo 'Blanquiblau FC' en el partido 2 - 2 Hijos de Pelayo Alineación oficial del equipo 'Hijos de Pelayo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Blanquiblau FC Alineación oficial del equipo 'Blanquiblau FC' en el partido 2 - 1 Hijos de Pelayo Alineación oficial del equipo 'Hijos de Pelayo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,1 % 9,8 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blanquiblau FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Blanquiblau prenia la batuta de l'encontre al minut 20, quan en Vincenzo Belmonte va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 135 Minuto 66 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Yelle Mollez de Blanquiblau va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): Jarno Gerrits quasi marca en una jugada assajada de córner que Marien de Grande havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Heitor Sotuela va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 46 (Tarjeta roja directa): Al minut 46 en Vincenzo Belmonte va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alex Aus.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80 del partit, Alex Aus de l'equip Blanquiblau, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Blanquiblau es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jarno Gerrits no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Albert Riera al camp.

Hijos de Pelayo

Goles Goles

  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 57 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Markus Holm Pedersen marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Pelayo van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 71, quan Almis Nečeckas va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pelayo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Brad Woodhouse, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Almis Nečeckas va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Lionel Tellier, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Manuel Viaene no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leslie Makkus de Pelayo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.