Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

T.R.K (315327) - Atlético lavianés (493078) » 193202705: T25/J6/VI

Liga 193202705 Información oficial sobre el partido 193202705 en Hattrick

15.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 6 / VI.852 (15170)

LLops Alineación oficial del equipo 'LLops' en el partido 0 - 1 Atlético lavianés Alineación oficial del equipo 'Atlético lavianés' en el partido
0 - 1 Izhar Birok (48')
LLops Alineación oficial del equipo 'LLops' en el partido 0 - 1 Atlético lavianés Alineación oficial del equipo 'Atlético lavianés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LLops Alineación oficial del equipo 'LLops' en el partido 1 - 2 Atlético lavianés Alineación oficial del equipo 'Atlético lavianés' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,7 % 3,2 % 79,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LLops

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): LLops va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Eduards Zaļkalns va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LLops va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Andreas Liet, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Peter Cuello va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LLops.
  • 224 Minuto 46 (Ocasión de penalti): LLops es va veure beneficiat per la polèmica al minut 46, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Eduards Zaļkalns va relliscar al moment de fer el xut i el porter Giuseppe Coccia no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andreas Liet de LLops va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Atlético lavianés

Goles Goles

  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Passats 48 minuts de partit, Atlético es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Izhar Birok es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Orvar Gullman va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alberto Collado no va ser aprofitada per en Orvar Gullman que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alejandro Estrada es va quedar sol davant del porter, al minut 68. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alex Rapa de Atlético es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 28 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 28 va fer que Alex Rapa de Atlético hagués d'abandonar el terreny de joc. Donald Ambroziak va entrar al terreny de joc per suplir-lo.