Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Minglanos C.F (779450) - sabelos (121982) » 193200262: T25/J12/VI

Liga 193200262 Información oficial sobre el partido 193200262 en Hattrick

27.12.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 12 / VI.808 (15126)

LOS JAMELGOS C.F. Alineación oficial del equipo 'LOS JAMELGOS C.F.' en el partido 0 - 3 sabelos Alineación oficial del equipo 'sabelos' en el partido
0 - 1 Alvar Ceballos-Zuñiga (36')
0 - 2 Wilhelm Balmenti (62')
0 - 3 Wilhelm Balmenti (79')
LOS JAMELGOS C.F. Alineación oficial del equipo 'LOS JAMELGOS C.F.' en el partido 0 - 3 sabelos Alineación oficial del equipo 'sabelos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LOS JAMELGOS C.F. Alineación oficial del equipo 'LOS JAMELGOS C.F.' en el partido 2 - 0 sabelos Alineación oficial del equipo 'sabelos' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS JAMELGOS C.F.

Goles Goles

  • 109 Minuto 62 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Fernando de Luis es va complicar la vida al minut 62 intentant esquivar Wilhelm Balmenti en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del sabelos, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del JAMELGOS van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Hugo Haudum, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alvar Ceballos-Zuñiga haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a JAMELGOS al minut 83.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauro Gulina de JAMELGOS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mauro Gulina es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Eugeen Pieters de JAMELGOS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

sabelos

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En Alvar Ceballos-Zuñiga donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 136 Minuto 79 (Gol evento especial inexperiencia rival): Cirilio Claveria va deixar patent la seva inexperiència al minut 79, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Wilhelm Balmenti va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 3 per a sabelos.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de sabelos, l'equip va recuperar la pilota al minut 11 i va contraatacar. En Josu Robres va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Wilhelm Balmenti va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): Ignacio Ocaña va sortir coix del terreny de joc, substituït per Epifanio Alta. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84 de partit, el jugador Epifanio Alta de sabelos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Alain Fornarino.