Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcalá Rovers (777234) - Bicampeon CF (1418673) » 193197558: T25/J7/VI

Liga 193197558 Información oficial sobre el partido 193197558 en Hattrick

22.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 7 / VI.760 (15078)

diferven Alineación oficial del equipo 'diferven' en el partido 3 - 0 Bicampeon CF Alineación oficial del equipo 'Bicampeon CF' en el partido
Henry Sørensen (36') 1 - 0
Waldemar Nalezi?ski (61') 2 - 0
Salvatore Ferrari (75') 3 - 0
diferven Alineación oficial del equipo 'diferven' en el partido 3 - 0 Bicampeon CF Alineación oficial del equipo 'Bicampeon CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
diferven Alineación oficial del equipo 'diferven' en el partido 2 - 0 Bicampeon CF Alineación oficial del equipo 'Bicampeon CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

diferven

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Henry Sørensen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del diferven se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 36.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de diferven pel centre va donar un gran resultat: el gol de Waldemar Naleziński va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Salvatore Ferrari es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marius Suceavã va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Victor Le Moine va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Simon Rahmdahl va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del diferven sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Simon Rahmdahl, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jérôme Cayre.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Salvatore Ferrari de diferven la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Ángel Olate de diferven va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Bicampeon CF

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Henry Sørensen va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Alvise Cundari va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan de la Iglesia, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Charilaos Stravoyiannos ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 7 (Lesión): El jugador de Bicampeon Karel Valášek va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Rudie Duisenberg va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 25 (Lesión grave): Javier León Borrero, de Bicampeon, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Pietro Borgo el va substituir.
  • 095 Minuto 54 (Lesión): Bicampeon es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Heladio Carballoso no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Veli Kauppinen al camp.
  • 096 Minuto 79 (Lesión (no subst.)): Els seguidors de Bicampeon es van desanimar perquè no hi havia cap suplent per a en Julian Fritz, que es va haver de retirar lesionat.