Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Olimpia (487566) - Deportivo Pachangueo (308112) » 193196819: T25/J5/VI

Liga 193196819 Información oficial sobre el partido 193196819 en Hattrick

08.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / VI.747 (15065)

F.C. Jugones Alineación oficial del equipo 'F.C. Jugones' en el partido 3 - 0 Deportivo Pachangueo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pachangueo' en el partido
Giuseppe Guilizzoni (23') 1 - 0
Mathieu Gabeschitz (84') 2 - 0
Estanislao Otago (89') 3 - 0
F.C. Jugones Alineación oficial del equipo 'F.C. Jugones' en el partido 3 - 0 Deportivo Pachangueo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pachangueo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. Jugones Alineación oficial del equipo 'F.C. Jugones' en el partido 5 - 0 Deportivo Pachangueo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pachangueo' en el partido
Tiene mala suerte 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Jugones

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Corria el minut 23, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Jugones s'avançava en el marcador després que en Giuseppe Guilizzoni xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mathieu Gabeschitz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Jugones. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Estanislao Otago xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Estanislao Otago va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Jugones.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Søren Ørbæk es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Jochen Saler, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Filip Takač al minut 86 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mathieu Gabeschitz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jochen Saler de Jugones es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yannic Erne de Jugones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matti Näppi de Jugones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jochen Saler no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Deportivo Pachangueo

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Yannic Erne van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Ion Andrei a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 37 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mats Andersson va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 50 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ion Andrei va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pachangueo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mats Andersson va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Semblava que Arturo Perales s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.