Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartak Pajaros (1415517) - Lagrama FC (122946) » 193195644: T25/J4/VI

Liga 193195644 Información oficial sobre el partido 193195644 en Hattrick

01.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 4 / VI.726 (15044)

Spartak Pajaros Alineación oficial del equipo 'Spartak Pajaros' en el partido 1 - 3 Lagrama FC Alineación oficial del equipo 'Lagrama FC' en el partido
0 - 1 Eliseo Armaza (69')
0 - 2 Eliseo Armaza (72')
0 - 3 David Pujol (86')
Chatchawan Yodrit (88') 1 - 3
Spartak Pajaros Alineación oficial del equipo 'Spartak Pajaros' en el partido 1 - 3 Lagrama FC Alineación oficial del equipo 'Lagrama FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Spartak Pajaros Alineación oficial del equipo 'Spartak Pajaros' en el partido 2 - 5 Lagrama FC Alineación oficial del equipo 'Lagrama FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,7 % 4,9 % 75,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak Pajaros

Goles Goles

  • 102 Minuto 88 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 88 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Chatchawan Yodrit, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Spartak a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Valgeir Friðmundsson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Spartak se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Valgeir Friðmundsson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Chatchawan Yodrit quasi dona a Spartak l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 es va veure una gran oportunitat per a Spartak per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Chatchawan Yodrit, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lodewijk Nolmans de Spartak va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Eusebiu Burcea va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ralf Spegel. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Leandro Campagna va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Lagrama FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 69 (Gol de penalti): Eliseo Armaza va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 69 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 72 pels visitants. En Eliseo Armaza va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 86, Lagrama va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser David Pujol.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Lagrama van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Cristóbal Siqueiros, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Cristóbal Siqueiros va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pekka Pentti va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, David Pujol de Lagrama va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cristóbal Siqueiros de Lagrama amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matteo Agergaard de Lagrama es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Flavio Beretta de Lagrama amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 45 (Tirita (médico)): Faruk Kuys es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Andrey Semchenko, jugador de Lagrama, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 87. Stuart Brady, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però David Pujol se sentia fresc com una rosa.