Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bones (773530) - pelckham (121199) » 193189672: T25/J10/VI

Liga 193189672 Información oficial sobre el partido 193189672 en Hattrick

13.12.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 10 / VI.619 (14937)

Macabi Di Levantar Alineación oficial del equipo 'Macabi Di Levantar' en el partido 2 - 2 pelckham Alineación oficial del equipo 'pelckham' en el partido
Dennis Lau (4') 1 - 0
1 - 1 Bill Thomsen (8')
Czarek Cich (15') 2 - 1
2 - 2 José Argüeso (75')
Macabi Di Levantar Alineación oficial del equipo 'Macabi Di Levantar' en el partido 2 - 2 pelckham Alineación oficial del equipo 'pelckham' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Macabi Di Levantar Alineación oficial del equipo 'Macabi Di Levantar' en el partido 0 - 1 pelckham Alineación oficial del equipo 'pelckham' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Macabi Di Levantar

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Dennis Lau, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 143 Minuto 15 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Levantar eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 15, Czarek Cich va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Reiner Schnelsen de Levantar es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Asher Hazan de Levantar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Peter Ove Thorninger de Levantar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Levantar puguin veure en Ghijsbrecht Blockeel jugant de nou; ja que al minut 30 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Włodzimierz Ostolski el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 095 Minuto 52 (Lesión): Adriano Cacciamani va sortir coix del terreny de joc, substituït per Federico Camarero. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Reiner Schnelsen va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

pelckham

Goles Goles

  • 161 Minuto 8 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Bill Thomsen que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 116 Minuto 75 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 75, en Bill Thomsen del pelckham va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a José Argüeso que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en José Argüeso va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Mariusz Kielek quasi aconsegueix empatar per pelckham al minut 48, però Özcan Edayi va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 67 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Arend Coers va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Girolamo Semenza de pelckham va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arend Coers de pelckham amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.