Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Martin (1366504) - Triziras (485482) » 193186875: T25/J11/VI

Liga 193186875 Información oficial sobre el partido 193186875 en Hattrick

20.12.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 11 / VI.569 (14887)

AmpostaFC Alineación oficial del equipo 'AmpostaFC' en el partido 2 - 1 Raabe Deluxe Alineación oficial del equipo 'Raabe Deluxe' en el partido
0 - 1 José Albán (8')
Ahrend Kamecke (9') 1 - 1
Edinho Fizziolli (72') 2 - 1
AmpostaFC Alineación oficial del equipo 'AmpostaFC' en el partido 2 - 1 Raabe Deluxe Alineación oficial del equipo 'Raabe Deluxe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AmpostaFC Alineación oficial del equipo 'AmpostaFC' en el partido 5 - 0 Raabe Deluxe Alineación oficial del equipo 'Raabe Deluxe' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AmpostaFC

Goles Goles

  • 110 Minuto 9 (Gol de falta): Una falta al minut 9 va proporcionar un lliure directe al AmpostaFC. Ahrend Kamecke va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els seguidors del AmpostaFC contenien la respiració mentre en Edinho Fizziolli s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Sanel Macaluso arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 11 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ahrend Kamecke va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Etele Mezõs va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Ahrend Kamecke, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Matthew Tatarnic va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Heinrich Grimm va estar a punt d'acabar en gol al minut 51, però el porter visitant Adrián Camerón va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 68 (Ocasión de falta): Amb 68 minuts disputats, Ahrend Kamecke gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Adrián Camerón va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del AmpostaFC van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Matthew Tatarnic, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Heinrich Grimm de AmpostaFC es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edinho Fizziolli.

Raabe Deluxe

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Deluxe va ser finalitzada des de l'esquerra per José Albán al minut 8. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Adrián Camerón va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Roger Sahlland.