Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico oliventino (441773) - San Pedrusco F.C. (773639) » 193185625: T25/J6/VI

Liga 193185625 Información oficial sobre el partido 193185625 en Hattrick

15.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 6 / VI.547 (14865)

cocó team Alineación oficial del equipo 'cocó team' en el partido 3 - 3 San Pedrusco F.C. Alineación oficial del equipo 'San Pedrusco F.C.' en el partido
0 - 1 Jesús Alberto Martelo (2')
José Luis Fontenla (22') 1 - 1
1 - 2 Andrea Rinaldi (27')
José Luis Fontenla (34') 2 - 2
2 - 3 Ruben Maturana (75')
Xue Xi xian (85') 3 - 3
cocó team Alineación oficial del equipo 'cocó team' en el partido 3 - 3 San Pedrusco F.C. Alineación oficial del equipo 'San Pedrusco F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cocó team Alineación oficial del equipo 'cocó team' en el partido 2 - 2 San Pedrusco F.C. Alineación oficial del equipo 'San Pedrusco F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,6 % 32,5 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cocó team

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): En José Luis Fontenla va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en José Luis Fontenla va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. cocó empatava el partit, 2 a 2, al minut 34.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 del partit, el jugador Xue Xi xian de cocó va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alan MacVail de cocó la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Joaquín Yáñez-Fajardo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Luis Fontenla de cocó es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jukka Larsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Carlos Rico Tendero ocupà el lloc d'en Antoni Gama al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de cocó quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

San Pedrusco F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 2 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Jesús Alberto Martelo era molt més ràpid que el defensa Jukka Larsson. Al minut 2, el jugador de Pedrusco va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Andrea Rinaldi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Passats 75 minuts de partit, Pedrusco es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Ruben Maturana es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alexandre Tronche. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Daniel Bugge, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 39 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Pietro Guida va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.