Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xiquets de Tarragona (30921) - Atletico Fonz F.C (772444) » 193184034: T25/J14/VI

Liga 193184034 Información oficial sobre el partido 193184034 en Hattrick

10.01.2009 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 14 / VI.518 (14836)

Sporting Toro Alineación oficial del equipo 'Sporting Toro' en el partido 1 - 0 Atletico Fonz F.C Alineación oficial del equipo 'Atletico Fonz F.C' en el partido
Oscar Calle (53') 1 - 0
Sporting Toro Alineación oficial del equipo 'Sporting Toro' en el partido 1 - 0 Atletico Fonz F.C Alineación oficial del equipo 'Atletico Fonz F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Toro Alineación oficial del equipo 'Sporting Toro' en el partido 1 - 2 Atletico Fonz F.C Alineación oficial del equipo 'Atletico Fonz F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Toro

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atletico. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Oscar Calle la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sporting es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Estorico va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sporting se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Passats 20 minuts de joc, en Pablo Gaspart de Sporting va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Atletico Fonz F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Prospero Meduri va estar a punt de posar per davant a Atletico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alejandro Moro va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Nino Florjančič va marcar al minut 28 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Gilberto Urizar de Atletico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, un refús desafortunat de Alejandro Moro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nino Florjančič no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Atletico va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Bojan Jaković es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joakim Larsson de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.