Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Don Pelayo (119144) - El que te gana (772211) » 193181083: T25/J5/VI

Liga 193181083 Información oficial sobre el partido 193181083 en Hattrick

08.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / VI.466 (14784)

Racing Don Pelayo Alineación oficial del equipo 'Racing Don Pelayo' en el partido 2 - 0 El que te gana Alineación oficial del equipo 'El que te gana' en el partido
Amílcar Di Campello (43') 1 - 0
Jerker Toresson (71') 2 - 0
Racing Don Pelayo Alineación oficial del equipo 'Racing Don Pelayo' en el partido 2 - 0 El que te gana Alineación oficial del equipo 'El que te gana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Don Pelayo Alineación oficial del equipo 'Racing Don Pelayo' en el partido 0 - 1 El que te gana Alineación oficial del equipo 'El que te gana' en el partido
Tiene suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Don Pelayo

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Racing s'avançava al marcador al minut 43, després d'un rebot que va caçar en Amílcar Di Campello per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jerker Toresson es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Racing Tauro Sáenz Clemente quasi marca al minut 55 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Juan Carlos Falas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Racing van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 66, però el xut de Tauro Sáenz Clemente des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tauro Sáenz Clemente de Racing es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

El que te gana

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Israel Casaldaguilla que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del gana que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Khaleel Jaber, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Israel Casaldaguilla quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Toño Malgrat quasi aconsegueix empatar per gana al minut 44, però Codrut Macovei va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Cristiano Ingolotti va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Geert Deboevere quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Khaleel Jaber de gana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ivo Abadexo de gana es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42 del partit, Ivo Abadexo de l'equip gana, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Juan Manuel Badenes, el jugador de gana va ser expulsat al minut 80.