Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vimenor B (773560) - Malakitos CF (801939) » 193176000: T25/J8/VI

Liga 193176000 Información oficial sobre el partido 193176000 en Hattrick

29.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 8 / VI.375 (14693)

Basiliscos Alineación oficial del equipo 'Basiliscos' en el partido 4 - 0 Los Ratones Coloraos Alineación oficial del equipo 'Los Ratones Coloraos' en el partido
Jaime Ybarra (33') 1 - 0
Lennart Olengård (35') 2 - 0
Lennart Olengård (60') 3 - 0
Toni Vieira (82') 4 - 0
Basiliscos Alineación oficial del equipo 'Basiliscos' en el partido 4 - 0 Los Ratones Coloraos Alineación oficial del equipo 'Los Ratones Coloraos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Basiliscos Alineación oficial del equipo 'Basiliscos' en el partido 2 - 0 Los Ratones Coloraos Alineación oficial del equipo 'Los Ratones Coloraos' en el partido
Tiene suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basiliscos

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 33 gràcies a la jugada de Jaime Ybarra, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Bent Bech Jørgensen estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Lennart Olengård va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 35.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Basiliscos va augmentar la diferència quan Lennart Olengård no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Toni Vieira va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Basiliscos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Grzegorz Dziachan en un 1 contra 1 amb el porter Rūsiņš Volenbergs, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Adam Laugesen gairebé va marcar per a Basiliscos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Jaime Ybarra una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Rūsiņš Volenbergs va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Basiliscos ho intentava per la dreta per mitjà de Lennart Olengård, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Grzegorz Dziachan, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Bent Bech Jørgensen es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Toni Vieira de Basiliscos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Kai Somerjoki de Basiliscos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Kai Somerjoki va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eike Herget de Basiliscos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Grzegorz Dziachan de Basiliscos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kálmán Simek es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Adam Laugesen de Basiliscos va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Eike Herget va entrar en el seu lloc.

Los Ratones Coloraos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 45 (Ocasión de contra por la izquierda): El Coloraos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 45, però en Xavián Iparraguirre va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Mülayim Gonca va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pedro Pablo Hoya.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Aleix De Caralt va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Rubén Ponce.