Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marín Cf (308342) - Sociedad Deportiva Tenisca (772351) » 193174367: T25/J6/VI

Liga 193174367 Información oficial sobre el partido 193174367 en Hattrick

15.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 6 / VI.346 (14664)

Aguilas Reales Alineación oficial del equipo 'Aguilas Reales' en el partido 2 - 4 Sociedad Deportiva Tenisca Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Tenisca' en el partido
Pedro García-Soberón (15') 1 - 0
1 - 1 Roger Rivas Prieto (74')
1 - 2 Guillermo Igor (81')
1 - 3 Juan Carlos Adalia (82')
1 - 4 Rodrigo Giménez (87')
Matvey Blokhin (88') 2 - 4
Aguilas Reales Alineación oficial del equipo 'Aguilas Reales' en el partido 2 - 4 Sociedad Deportiva Tenisca Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Tenisca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Aguilas Reales Alineación oficial del equipo 'Aguilas Reales' en el partido 1 - 5 Sociedad Deportiva Tenisca Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Tenisca' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguilas Reales

Goles Goles

  • 120 Minuto 15 (Gol de falta): Pedro García-Soberón va donar a Aguilas un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 119 Minuto 88 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Pedro García-Soberón el va rematar Matvey Blokhin amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 4.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 11 (Tirita (médico)): Semblava que Sam Rahman Ichya s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Sociedad Deportiva Tenisca

Goles Goles

  • 136 Minuto 74 (Gol evento especial inexperiencia rival): Rafa Pineda va deixar patent la seva inexperiència al minut 74, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Roger Rivas Prieto va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 1 per a Tenisca.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Guillermo Igor va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Juan Carlos Adalia de Tenisca va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Aguilas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rodrigo Giménez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Tenisca es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ciro Aschettino ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tenisca que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Guillermo Igor, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Tenisca quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ciro Aschettino va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Velasco de Tenisca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.