Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Quintana de Fuseros (121860) - HIDALGUIN star (1430924) » 193173966: T25/J4/VI

Liga 193173966 Información oficial sobre el partido 193173966 en Hattrick

01.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 4 / VI.339 (14657)

Atlético Quintana de Fuseros Alineación oficial del equipo 'Atlético Quintana de Fuseros' en el partido 0 - 10 Los alexinhos Alineación oficial del equipo 'Los alexinhos' en el partido
0 - 1 Thankmar Nerettig (6')
0 - 2 Evaristo Arnedo (33')
0 - 3 Joni Vainiola (36')
0 - 4 Thankmar Nerettig (39')
0 - 5 Itzchak Arad (45')
0 - 6 Pekka Auranen (54')
0 - 7 Evaristo Arnedo (63')
0 - 8 Thankmar Nerettig (72')
0 - 9 Carlo Napoletano (74')
0 - 10 Joni Vainiola (76')
Atlético Quintana de Fuseros Alineación oficial del equipo 'Atlético Quintana de Fuseros' en el partido 0 - 10 Los alexinhos Alineación oficial del equipo 'Los alexinhos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Atlético Quintana de Fuseros Alineación oficial del equipo 'Atlético Quintana de Fuseros' en el partido 0 - 9 Los alexinhos Alineación oficial del equipo 'Los alexinhos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Quintana de Fuseros

Goles Goles

  • 109 Minuto 36 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Josep Maria Gallemí després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de alexinhos Joni Vainiola, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Otto Holopainen no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Fernán Regal estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Los alexinhos

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Thankmar Nerettig es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Evaristo Arnedo de alexinhos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 33. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del alexinhos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Thankmar Nerettig va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 45 (Gol por la derecha): Al minut 45, alexinhos va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Itzchak Arad, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Pekka Auranen de alexinhos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Evaristo Arnedo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 63, i va fer pujar el 0 - 7 per a alexinhos.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Thankmar Nerettig va augmentar l'avantatge de alexinhos a 0 - 8 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Carlo Napoletano de alexinhos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 9 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joni Vainiola de alexinhos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 10 al minut 76 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Evaristo Arnedo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Javier Ulloa, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Evaristo Arnedo de alexinhos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Sebastián Marcelo Crespo de alexinhos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.