Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ciudadjuarez (801016) - chimichurri f.c (490630) » 193173557: T25/J13/VI

Liga 193173557 Información oficial sobre el partido 193173557 en Hattrick

03.01.2009 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 13 / VI.331 (14649)

ciudadjuarez Alineación oficial del equipo 'ciudadjuarez' en el partido 2 - 2 los kalikeños Alineación oficial del equipo 'los kalikeños' en el partido
0 - 1 Pablo Gómez (28')
Jord Kouwenberg (37') 1 - 1
1 - 2 Seth Claassens (69')
Giancarlo Arcolin (90') 2 - 2
ciudadjuarez Alineación oficial del equipo 'ciudadjuarez' en el partido 2 - 2 los kalikeños Alineación oficial del equipo 'los kalikeños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ciudadjuarez Alineación oficial del equipo 'ciudadjuarez' en el partido 1 - 1 los kalikeños Alineación oficial del equipo 'los kalikeños' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,4 % 38,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ciudadjuarez

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Jord Kouwenberg va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a ciudadjuarez.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Giancarlo Arcolin va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): El ciudadjuarez va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 59, però en Dave Bekkenutte va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Giancarlo Arcolin va estar a punt de marcar al minut 81 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tihomir Albaneže de ciudadjuarez es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Răzvan Brad de ciudadjuarez va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

los kalikeños

Goles Goles

  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): Belarmino Gudelj va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Pablo Gómez, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, el kalikeños va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Seth Claassens, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del kalikeños van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ignacio Irigoin, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): kalikeños va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Ignacio Irigoin va quedar-se sol davant el porter Zé Bento Soares, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ignacio Irigoin ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): kalikeños quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Daniel dos Anjos va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 89 per Julio Echeverría va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel dos Anjos de kalikeños es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Echeverría de kalikeños la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ignacio Irigoin no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Marcelino Echevarriabengoa probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.